Glavna jela

Dalmatinska pašticada s domaćim njokima
Teletina ispod peke s pečenim krumpirom
Teleći medaljoni u umaku od vrganja s domaćim kroketima
Pureći file punjen dimljenim sirom u venecijanskom umaku od povrća sa šurlicama
Zagorska purica ili patka s domćim mlincima
Juneći ramstek u umaku od četri vrste papra s krem rižom
Pohani picek s restanim krumpirom i tartar umakom
Medaljoni od lungića u umaku od pršuta i kadulje s domaćim njokima
Biftek u umaku od crnog tartufa s fužima
File grdobine u umaku od šampanjca s bačvicama kuhanih krumpira
Bakalar s krumpirima i maslinovim uljem
File brancina pečen s hrustom od otočkih trava na pireu od celera
Pileći medaljoni u umaku od muškatne tikve s tjesteninom
Pirjana teleća koljenica u vlastitom umaku s mladim kuhanim povrćem

 

Teleća koljenica u vlastitom umaku s povrćem na maslacu

Sastojci: Teleća koljenica, mrkva, celer, pasternak, krumpir, luk, peršin začini

Zapečeni zagorski štrukli a la Favory

Sastojci: brašno, kravlji sir, jaja, maslac, sol, vrhnje

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se