Glavna jela

Zapečeni zagorski štrukli a la Favory
Domaći Favory veganski štrukli s prezlima
Domaće Favory tagliatelle s mesnim okruglicama u umaku od rajčice
Sicilijanski arancini, pohane loptice od riže punjene mozzarellom i Bolognese umakom
Istarski fuži u umaku od crnih tartufa, parmezan
Domaće Favory tagliatelle s plodovima mora na bijelo, parmezan
Krčke šurlice s kozicama, parmezan
Krčke šurlice s jadranskim škampima na bijelo, parmezan
Wok tavica s piletinom, povrćem, bambusom, gljivama i rezancima
Wok tavica s gljivama, bambusom, povrćem i rezancima

Perad
Domaća guska iz prirodnog uzgoja sa zagorskim mlincima
Domaća purica iz prirodnog uzgoja sa zagorskim mlincima
Patka iz domaćeg uzgoja sa zagorskim mlincima
Domaći piceki iz prirodnog uzgoja sa zagorskim mlincima

Piletina
Pohani piceki iz domaćeg uzgoja s restanim krumpirom, tartar
Pohani pileći file punjen sirom i kaduljom s restanim krumpirom, tartar
Zapečeni pileći zabatak u pećnici sa zagorskim mlincima
Pileći medaljoni u umaku od gorgonzole s domaćim njokima
Pileći paprikaš s domaćim tagliatellama

Puretina
Mali zagrebački odrezak od puretine s rizi-bizijem, tartar
Pohana punjena pureća rolada s kroketima i tartar umakom
Pureći sote s Favory tagliatellama
Pureći medaljoni u umaku od kopra s domaćim njokima

Svinjetina
Lungići u umaku od vrganja s domaćim njokima
Lungići u umaku od šampinjona s domaćim njokima
Lungići u umaku od zelenog papra s kroketima
Lungići u umaku od pršuta i kadulje s kroketima
Lungići u umaku od gorgonzole s domaćim njokima
Hrskava svinjska rebrica iz pećnice s pekarskim krumpirom
Sporo pečeno svinjsko pečenje s pekarskim krumpirom i povrćem
Bečki odrezak od svinjetine s kroketima, tartar umak
Kotleti na samoborski s krumpirom i peršinom
Mesna štruca s pečenim krumpirom i mrkvicom

Junetina
Juneći šnicli u gustom saftu s domaćim njokima
Sporo pečena juneća rebrica sa zapečenim grahom
Dalmatinska pašticada s domaćim njokima
Juneći ragu a la wild s domaćim njokima
Tafel spitz sa špinatom, krumpirom i umakom od hrena

Ostala mesa
Sporo pečeno teleće pečenje s pekarskim krumpirom i povrćem
Teleći bečki odrezak, lešo krumpir s peršinom i vlascem, brusnice
Jelen a la wild s malim semmel knedlima
Janjeća kotlovina s povrćem, gljivama i bačvicama od krumpira
Mlada janjetina ispod peke s pekarskim krumpirom

Riba
File Gacke pastrve u kukuruznom brašnu s lešo krumpirom
Bakalar s krumpirom, maslinovo ulje
Panirani file oslića s domaćom krumpir salatom
File brancina s blitvom i krumpirom
Dalmatinski riblji brodet s dukatima od palente
Punjene lignje u šalši od rajčice, bosiljka i kapara s grilanom palentom

Bakalar s krumpirom i maslinovim uljem

Sastojci: Bakalar, krumpir, maslinovo ulje, začini

Lungić u umaku od zelenog papra s kroketima

Sastojci: svinjski lungić, demi glace, zeleni papar, vrhnje za kuhanje, začini, kroketi od krumpira

Pohani pileći file punjen sirom s domaćim krumpirom

Sastav: piletina, jaja, brašno, sir, krumpir, ulje, začini.

Patka s mlincima i kesten pire za 4 osobe

Pečena patka s mlincima pripremljena za 4 osobe uz to dostavljamo 4 porcije kesten pirea sa šlagom.

Sastav: patka, začini, ulje, brašno, voda, kesten, šećer, vrhnje

Lungić u umaku od pršuta i kadulje s domaćim kroketima

Sastav: svinjski lungić, demi glace, vrhnje za kuhanje, pršut, kadulja, začini, kroketi od pire krumpira

Penne arabiata

Sastav: pasta, tjestenina, rajčica, chilly, luk, začini.

Proizvod je pakiran u posudi koja se može zagrijati u klasičnoj ili u mikrovalnoj pećnici ili na pari.

Pakiranje: 2 porcije

Sicilijanski arancini

Pohane loptice od riže punjene mozzarellom i Bolognese s umakom, 6 kom.

Sastav: riža, mozzarella, mljeveno meso, rajčica, začini, ulje.

Patka s mlincima i kesten pire za 8 osoba

Pečena patka s mlincima pripremljena za 8 osoba uz to dostavljamo 8 porcija kesten pirea sa šlagom.

Sastav: patka, začini, ulje, brašno, voda, kesten, šećer, vrhnje

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se